Blog

Neem een kijkje in het dagelijks leven bij Harmony COsulting

Ontdek meer

september 22, 2020

Team up for change… met Harmony en ADKAR

Ook in de afgelopen maanden bleek het brandend actueel. Team up for change - Onze klanten maar ook wij zelf stonden danig onder druk. Er is de afgelopen maanden veel veranderd. Covid-19 stak niet alleen een stokje voor onze reisplannen, verjaardags-, familie- en communiefeesten. Ons werk bij klanten en onze team-momenten werden flink door mekaar geschud. Onze teamdag in juni bijvoorbeeld is elk jaar een geweldige opportuniteit om elkaar beter leren kennen, mekaar in spelvorm uit te dagen en samen te werken maar vooral ook een moment waarop we met elkaar informatie uitwisselen over onze realisaties en onze toekomstige projecten en uitdagingen. Welke impact COVID-19 op ons heeft gehad en wat we er uit geleerd hebben, zou een mooi onderwerp kunnen zijn voor onze teamdag.

lees meer

juni 3, 2020

Design thinking… wat moeten we daar nu mee?

In een wereld die geconnecteerd is door smartphones, social media en internet of things verwachten we dat bedrijven en overheden ons gepersonaliseerde en real time ervaringen bieden. We gaan nog wel naar de winkel om boodschappen te doen, of reizen nog met het vliegtuig van punt A naar punt B, maar de manier waarop we producten en diensten consumeren is niet meer zoals 10 jaar geleden en verandert vandaag nog continu. Dit betekent ook dat bedrijven die deze producten en diensten aanbieden constant moeten veranderen, zo ook de manier waarop deze producten en diensten worden ontworpen en ontwikkeld. Design thinking is hiervoor een uiterst gepaste framework, dat hebben onze collega’s Olivia, Stefanie en Kristof met hun eigen ogen kunnen zien tijdens hun opleiding Design Thinking.

lees meer

maart 20, 2020

Efficiënt vergaderen in sociaal isolement… bij Harmony doen we het zo!

We leven in onzekere tijden, waarin normaal sociaal gedrag wordt afgekeurd en iedereen wordt aangespoord om binnen te blijven. Social distancing. Maar wat met onze job? Hoe kunnen we ons werk naar behoren blijven doen? Hoe kunnen we die geplande meetings laten doorgaan? En efficiënt laten verlopen? Bij Harmony doen we het zo.

lees meer

januari 16, 2020

Machine learning: wat kunnen we verwachten?

De interesse in AI – en zeker in machine learning – groeit dagelijks in alle vakgebieden. Het kan helpen in het automatiseren van processen, maar ook klanteninzichten verbeteren, omnikanaal dienstverlening verbeteren en zo veel meer. De Start-ups die zichzelf machine learning experts noemen groeien als paddenstoelen uit de grond om aan de toenemende vraag te voldoen. Moeten we allemaal op deze trein springen? En wat kunnen we ervan verwachten?

lees meer

oktober 22, 2019

Wij stellen aan u voor: Harmony for Charity

Harmony is niet enkel een team van top-performers, maar ook een team met een hart voor zijn medemens. Naast onze passie voor ons vakgebied, zetten we ons eveneens in voor andere doelen. Precies om die reden hebben een aantal cosulting collega’s in 2018 de handen in elkaar geslagen en hebben ze “Harmony for Charity” in het leven geroepen.

lees meer

september 18, 2019

Over hoe Harmony groeit en bloeit

Harmony Group, waartoe COsulting behoort, maakte de afgelopen jaren een sterke groei door. COsulting klom op van … naar … medewerkers. Om die oude en nieuwe krachten meer structuur te bieden werd er een duidelijke, weliswaar lichte, structuur in het leven geroepen, genaamd ‘Zuilenwerking’.

lees meer

september 18, 2019

COsulting begeleidingsmodel

Groeien en openbloeien gebeurt niet vanzelf. De kans is klein dat je een zaadje kan laten uitgroeien tot iets moois als het niet in de juiste bodem gezaaid wordt. Begint het te kiemen, is het cruciaal om het de juiste voedingsstoffen te geven. Schiet het door, moet het tijdig ondersteund worden. Alleen zo kan het zaadje uitgroeien tot een mooie boom.

lees meer